Coaten

Nieuwe dakpannen? Coaten is dé voordelige oplossing!

Veel van onze daken worden bedreigd door ontsierende aangroei van alg en mossoorten. Deze groene aanslag heeft naar verloop van enige jaren een verwoestende werking. Door uw dakpannen te reinigen en te voorzien van onze dak-coating is dit probleem opgelost.

Op onze coating geven wij 10 jaar garantie!

Hierdoor oogt uw dak niet alleen als nieuw, maar is het tevens jarenlang beschermd tegen allerlei weersinvloeden en micro organismen. Hoe duurzaam is dakcoating?

Dakcoating kan met de juiste onderhoud tot 20 jaar meegaan.

Doordat de coating bestaat uit 100% zuiver acrylaat blijft de kleur gewaarborgd. De coating van is UV- en waterbestendig, diffusiebekwaam, water- en vuilafstotend en voor 197% duurelastisch.

Dakreiniging en Coaten is een populair begrip in onze omringende buurlanden en wordt ook in Nederland steeds populairder. Niet zonder reden, want dakcoating is:

  • in veel gevallen wel 75% goedkoper dan het aanleggen van nieuwe dakpannen;
  • meestal binnen een dag of twee gerealiseerd;
  • verkrijgbaar in vele kleuren en glansgradaties;
  • dampdoorlatend, waterwerend en isolerend.

Deze behandeling kan in deze moeilijke tijden doorslaggevend zijn voor de verkoop van uw huis!

Gevelcoating

Gevelcoating wordt de laatste jaren steeds meer toegepast om gebouwen te onderhouden. Men gaat steeds meer inzien dat dit bij het onderhoud hoort van woningen en bedrijven. Het gaat hier om atmosferische- en organische vervuiling. Algen en mossen houden vocht vast en hierdoor nestelen deze zich steeds vaster en dieper in de poriën van het metselwerk. Bij vorst zal dit vocht bevriezen en hierdoor zal er vorstschade ontstaan.

Klanten aan het woord...

Leveren goed werk. Harde werkers.

2017-10-17
L. Vossen

Dakcoating Brabant

Garantie en betalingen

Op zowel onze coating als onze impregneermiddel geven wij u 10 jaar garantie. De betalingen voor kleinere opdrachten geschieden na oplevering, bij grotere opdrachten factureren wij u in termijnen.

Onderhoudscontract

Wij bieden u ook de mogelijkheid om een jaarlijkse onderhoudscontract af te sluiten. Dit is ten alle tijden opzegbaar.

© Dakcoating Brabant. Alle rechten voorbehouden. Website door Nijssen Media