Reinigen

Reinigen

Eens in de zoveel jaren is het raadzaam uw dak te laten reinigen. Met name als uw woning in de buurt staat van bomen, of juist dicht bij een doorgaande weg staat is het zeer verstandig.

Dakpannen verslijten na verloop van jaren door weersomstandigheden, mossen en algen. Hierdoor blijven de dakpannen langer vochtig en worden ze poreus, lelijk en scheuren op den duur. Door tijdig onderhoud aan het dak te plegen verlengt u de levensduur van uw dakpannen met jaren. Ook behoedt u zich voor lekkages en de hoge kostenpost van het aanleggen van een nieuw dak. Er wordt vaak niet bij stil gestaan, maar het reinigen van een dak geeft uw woning een volledig andere uitstraling. De woning ziet er veel frisser uit na het reinigen. Het is raadzaam om uw dak na het reinigen te laten coaten of impregneren voor een langere levensduur van uw dakpannen.

Gevelreiniging

Uw gevels en voegen hebben door ons weersklimaat veel te verduren. Door de weersomstandigheden en luchtvervuiling worden muren vuil. Vuil, aantasting door algen en roetaanslag zorgen ervoor dat uw muren er in de loop der jaren niet meer als nieuw uit zien.

Omdat het aanzicht van de gevel altijd de eerste indruk van uw woning bepaalt, is het dus wenselijk om uw gevel eens grondig te laten reinigen. Het reinigen van uw gevels biedt tevens een garantie voor een langere levensduur van uw woning. De waarde van uw woning wordt hierdoor zelfs verhoogd!

Klanten aan het woord...

Leveren goed werk. Harde werkers.

2017-10-17
L. Vossen

Dakcoating Brabant

Garantie en betalingen

Op zowel onze coating als onze impregneermiddel geven wij u 10 jaar garantie. De betalingen voor kleinere opdrachten geschieden na oplevering, bij grotere opdrachten factureren wij u in termijnen.

Onderhoudscontract

Wij bieden u ook de mogelijkheid om een jaarlijkse onderhoudscontract af te sluiten. Dit is ten alle tijden opzegbaar.

© Dakcoating Brabant. Alle rechten voorbehouden. Website door Nijssen Media