Renovatie

Renovatie

Bij ons kunt u ook terecht voor renovaties. Denk hierbij onder andere aan:

Schoorsteenrenovatie

Door het sterk wisselende klimaat van Nederland heeft de gemetselde schoorsteen veel te verduren. Door deze invloeden kan uw schoorsteen gebreken gaan vertonen, welke kunnen leiden tot vervelende lekkages. Indien uw schoorsteen aangetast is door vuiligheid en/ of mos hebben de bestaande voegen veel te verduren. Voor het behoudt van uw schoorsteen adviseren wij vroegtijdig onderhoud. Op deze manier kunt u de schoorsteen nog renoveren en bespaart u een hoop kosten. Een veel voorkomende oorzaak hiervan zijn de loodaansluitingen en/ of regendoorslag. Wanneer u twijfelt aan de staat van uw schoorsteen komen wij graag op locatie langs voor een vrijblijvend advies.

Nokrenovatie

Een veel voorkomend probleem is het losliggen van de nokvorsten. Dit zorgt vaak voor lekkages en gevaarlijke situaties. Deze kunnen naar beneden komen met alle gevolgen van dien. Vandaar ook dat wij adviseren om deze op tijd te laten repareren. Dit kan met behulp van Flexim. Een elastische dakmortel waar wij 10 jaar garantie op geven!

Gevelrenovatie

In de meeste gevallen is de eerste aanleiding voor gevelrenovatie het slechte voegwerk, dat schade veroorzaakt aan het metselwerk. Door het uithakken en opvoegen van een gevel creëren we in de eerste plaats een gevel die weer een goede bescherming geeft.

Klanten aan het woord...

Ik heb mijn dak laten renoveren door DAKCOATING BRABANT te Someren.

Ik ben erg tevreden over de gemaakte afspraken, de prijs en vooral de uitvoering van de reparatie, m.a.w. gewoon aanbevelingswaardig.

2017-06-24
Martien Jansen
M. Jansen

Dakcoating Brabant

Garantie en betalingen

Op zowel onze coating als onze impregneermiddel geven wij u 10 jaar garantie. De betalingen voor kleinere opdrachten geschieden na oplevering, bij grotere opdrachten factureren wij u in termijnen.

Onderhoudscontract

Wij bieden u ook de mogelijkheid om een jaarlijkse onderhoudscontract af te sluiten. Dit is ten alle tijden opzegbaar.

© Dakcoating Brabant. Alle rechten voorbehouden. Website door Nijssen Media