Schilderwerken

Schilderwerken

Bij Dakcoating Brabant kunt u terecht voor al uw schilderwerkzaamheden in en rondom uw huis. U kunt dan denken aan ondergronden zoals steen, gips, hout, kunststof en metaal. De handelingen die wij verrichten zijn afgestemd op de staat van de ondergrond, wij werken uitsluitend met de beste materialen en gereedschappen om de beste kwaliteit te garanderen.

Om goed buitenschilderwerk te behouden, is de kwaliteit van het binnen schilderwerk ook van belang. Door openstaande verbindingen en losgelaten kitvoegen kan condenswater het hout en vervolgens het buitenschilderwerk aantasten.

Het moment van schilderen is van belang. Als u kleine scheurtjes, kleine blaasjes of het prille begin van verfbladders signaleert, is het hoog tijd om ons eens te vragen om uw pand te laten inspecteren.

Hierdoor kunt u op de lange termijn aanzienlijk besparen op onderhoudskosten aan uw pand, uw pand blijft in goede conditie, en het staat altijd strak in de lak.

Klanten aan het woord...

Via RTL Woontips in contact gekomen met Dakcoating Brabant.

Zeer vriendelijke jonge kerel. Werkt netjes en komt zijn afspraken na. We zijn erg tevreden over de werkzaamheden die er verricht zijn. Alles werd netjes en schoon achtergelaten. Kortom een goede service.

Raad hem graag aan!

 

2019-07-16
Emiel Veltkamp

Dakcoating Brabant

Garantie en betalingen

Op zowel onze coating als onze impregneermiddel geven wij u 10 jaar garantie. De betalingen voor kleinere opdrachten geschieden na oplevering, bij grotere opdrachten factureren wij u in termijnen.

Onderhoudscontract

Wij bieden u ook de mogelijkheid om een jaarlijkse onderhoudscontract af te sluiten. Dit is ten alle tijden opzegbaar.

© Dakcoating Brabant. Alle rechten voorbehouden. Website door Nijssen Media