Projecten

Previous Next

dakrenovatie Utrecht, Vleutenseweg,

 

Wij zijn door Claver Real Estate benaderd voor onze specialisme op het gebied van historische daken. De voormalige Anslijnschool aan de Vleutenseweg wordt getransformeerd naar woningen, waarbij het slecht onderhouden gebouw weer in ere wordt hersteld.

Na het uitvoeren van een uitgebreide dakinspectie zijn er diverse gebreken naar voren gekomen. Een groot gedeelte van de kruispannen vertoonde schilferingen en gaten. De aansluiting van de dakpannen liet ook te wensen over waardoor het dakbeschot jarenlang aan regenwater was blootgesteld.

Als gevolg waren grote gedeelten van het dakbeschot zodanig aangetast dat deze aan vervanging toe waren. De dakconstructie was nog steeds in uitstekende staat.

Met de visie om het historische aanzicht van het pand te behouden werd er door ons een plan van aanpak opgesteld die nauw aansloot op de wensen van Willem en Patrick.

Na ons plan te hebben voorgelegd werd ons de opdracht toegewezen en konden wij met de restauratie beginnen. De restauratie heeft een aantal maanden in beslag genomen. Tijdens deze periode zijn alle aangetaste onderdelen van het dak vakkundig gerenoveerd. Met het oog op het behoud van de kruispannen zijn deze op maat gesorteerd geplaatst. Het tekort hebben wij kunnen aanvullen via ons netwerk in monumentale bouwmaterialen.

Met trots en een tevreden gevoel kijken wij terug op dit mooie project.

 

Dakcoating Brabant

Vrijblijvende offerte

Neem voor vragen gerust contact met ons op. Wij staan u graag te woord. Wij hopen onze passie voor daken over te mogen brengen en u te voorzien van het juiste advies.

Offerte aanvragen

Hoogwerker Dakcoating Brabant

© Dakcoating Brabant. Alle rechten voorbehouden. Website door Nijssen Media