Projecten

Previous Next

dakvernieuwing Weert, Aan het ven,

 

De familie Vermijs heeft ons benaderd voor een inspectie van het dak op de aan het ven te Nederweert.

Het was de insteek om het dak te coaten om zo de levensduur te verlengen. Na een inspectie kwam echter na voren dat dit door diverse schilferingen van de dakpannen niet meer mogelijk was. De dakconstructie golfde en was her en der ingezakt. Ook de dakisolatie was minimaal en had zijn beste tijd gehad. Het dakbeschot bestond uit asbestplaten. 

Na het hele dak in kaart te hebben gebracht is de plan van aanpak door ons opgesteld. Door het realiseren van een nieuwe kapconstructie en deze over de bestaande constructie te zetten, kon de oude verzakte dakconstructie volledig recht gezet worden. 

Aangezien de isolatie een belangrijk aspect is van het dak is er met het oog op de dakconstructie gekozen voor de slimfix spoorkap elementen. 

Alle werkzaamheden met betrekking tot het dak en installatietechnische zaken zijn door ons uitgevoerd.

De asbestsanering is door ons gecoördineerd en onder onze verantwoordelijkheid uitgevoerd. Hiermee is er één aanspreekpunt en één eindverantwoordelijke. Wij zorgen op deze wijze ervoor dat er een hoge kwaliteit wordt afgeleverd en de familie er geen omkijken naar heeft.

In dit project hebben wij onze passie voor onze ambacht kunnen vervullen.

Wij willen Wouter en Marianne bedanken voor de prachtige tijd die wij hier tijdens de werkzaamheden hebben doorgebracht.

We kijken er dan ook met trots op terug.

 

Dakcoating Brabant

Vrijblijvende offerte

Neem voor vragen gerust contact met ons op. Wij staan u graag te woord. Wij hopen onze passie voor daken over te mogen brengen en u te voorzien van het juiste advies.

Offerte aanvragen

Hoogwerker Dakcoating Brabant

© Dakcoating Brabant. Alle rechten voorbehouden. Website door Nijssen Media