RTL Woontips

RTL Woontips

Met trots kunnen wij u melden dat wij een vertrouwd gezicht zijn bij RTL Woontips. Wij zijn door RTL Woontips benaderd voor onze expertise op het gebied van daken.

Dit bekende woonprogramma houd zich bezig met de nieuwste ontwikkelingen en innovaties. Het programma stelt ons in de gelegenheid u beter te informeren over de mogelijkheden van uw dak.

In deze aflevering, gepresenteerd door Geert Hoes, gaan wij wat dieper in op het voorkomen van lekkages en het juiste onderhoud voor het dak.

Klik hier voor meer informatie over dakcoating.

In 2018/19 heeft Dakcoating Brabant het dak van onze langgevel boerderij volledig gerenoveerd. Wij zijn zeer tevreden over het eindresultaat. Het verouderde en ‘schots en scheve’ dak is na veel arbeid grondig vernieuwd, geïsoleerd en rechtgetrokken. De foto’s spreken voor zich. Mooiste compliment ontvingen we van een andere dakdekker die zeer onder de indruk was van de kwaliteit van het geleverde werk en de omvang van de klus.

2020-06-21
W. Vermijs

Dakcoating Brabant

Vrijblijvende offerte

Neem voor vragen gerust contact met ons op. Wij staan u graag te woord. Wij hopen onze passie voor daken over te mogen brengen en u te voorzien van het juiste advies.

Offerte aanvragen

Hoogwerker Dakcoating Brabant

© Dakcoating Brabant. Alle rechten voorbehouden. Website door Nijssen Media