Dakcoating

Dakcoating

Naast het vernieuwen van het dak legt Dakcoating Brabant zich toe tot het onderhouden van het dak. Het vernieuwen van het dak is in veel gevallen niet nodig als het dak op tijd onderhouden wordt.

Vaak zien wij daken met diverse aantastingen op de dakpannen. Dit is dan voornamelijk te zien aan de mossen en algen die zich in de jaren hebben ontwikkeld, die zetten zich vast in de bovenste laag van de dakpannen. Na verloop van tijd begint dit zijn tol te eisen. 

De weersinvloeden, mossen en algen zorgen dat de dakpannen gaan schilferen en vergruizen. Hierdoor blijven de dakpannen langer vochtig en worden ze poreus, lelijk en scheuren op den duur. 

Het vernieuwen van het dak is bij achterstallig onderhoud uiteindelijk vaak de enigste optie en brengt een hoge kostenpost met zich mee.

Om dit te voorkomen zijn er meerdere mogelijkheden om het dak te onderhouden. Zo kunt u ervoor kiezen om het dak te laten reinigen en te voorzien van een dakcoating waardoor het weer een nieuwe uitstraling krijgt.

In andere gevallen is het betreffende dak juist weer geschikt om te reinigen en impregneren en de levensduur van uw dak aanzienlijk verlengt.

Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u de juiste behandeling adviseren die past bij uw situatie.

 

 

Wij zijn zeer content met juliie bijdragen aan ons project in utrecht. https://vleuterhuys.nl/

2020-06-11
patrick verbakel
claver real estate bv

Dakcoating Brabant

Vrijblijvende offerte

Neem voor vragen gerust contact met ons op. Wij staan u graag te woord. Wij hopen onze passie voor daken over te mogen brengen en u te voorzien van het juiste advies.

Offerte aanvragen

Hoogwerker Dakcoating Brabant

© Dakcoating Brabant. Alle rechten voorbehouden. Website door Nijssen Media