Dakrenovatie

Dakrenovatie

 

Dakcoating Brabant is gespecialiseerd in het renoveren van hellende en platte daken. Wij zijn ervaren in het uitvoeren van klein en groot onderhoud, renovatie en het restaureren van monumentale daken.

Als uw dak lekt dan kan dit voor veel problemen zorgen. Uw dak is namelijk het meest kwetsbare gedeelte van uw huis en verantwoordelijk voor de bescherming van de gehele woning.

Wij kunnen u door middel van een dak inspectie een duidelijk beeld geven van uw dak. Afhankelijk van de staat van het gehele dak kan er gekozen worden voor een plaatselijke dakrenovatie in plaats van een totale vernieuwing.

Door onze jarenlange ervaring kan Dakcoating Brabant u hier uitstekend in adviseren.

Uw dak is in goede handen bij onze vakmensen. 

Dakcoating Babant opereert graag als aannemer van het gehele dak. En mochten er bouwkundige zaken, asbestsanering of installatietechnische zaken zijn, dan regelen wij dit voor u en wordt het onder onze toezicht en verantwoordelijkheid uitgevoerd. 

Hiermee heeft u één aanspreekpunt en één eindverantwoordelijke. 

Wij zorgen op deze wijze ervoor dat er een hoge kwaliteit wordt afgeleverd en u er geen omkijken naar heeft.

 

We zijn heel blij met het mooie nieuwe dak. Echt vakwerk!

2020-06-08
Marianne Vermijs

Dakcoating Brabant

Vrijblijvende offerte

Neem voor vragen gerust contact met ons op. Wij staan u graag te woord. Wij hopen onze passie voor daken over te mogen brengen en u te voorzien van het juiste advies.

Offerte aanvragen

Hoogwerker Dakcoating Brabant

© Dakcoating Brabant. Alle rechten voorbehouden. Website door Nijssen Media