Monumentaal onderhoud

Monumentaal onderhoud

Wilt u het dak van uw monumentaal pand onderhouden, renoveren of isoleren? Dakcoating Brabant is gespecialiseerd in monumentenzorg. Het restaureren en onderhouden van monumenten is onze passie.

Een historisch dak bepaalt het karakter van uw monument. Om de unieke waarde van het monument te behouden. Zorgt periodiek onderhoud grootschalige restauratie op lange termijn te voorkomen. Wij beheersen alle dak gerelateerde werkzaamheden die bij een monument aan bod komen. Van de dakpannen, leien, smeedwerk, koper- en zinkwerk, loodwerk tot dak ornamenten.

Met trots kijken wij naar onze vakmensen die hun ambacht elke dag met passie uitvoeren.

Dakcoating Brabant verzorgt de totale restauratie van uw monument. Wij coördineren de restauratie volledig onder onze toezicht en verantwoordelijkheid. Hiermee heeft u één aanspreekpunt en één eindverantwoordelijke. Wij zorgen op deze wijze ervoor dat er een hoge kwaliteit wordt afgeleverd en u er geen omkijken naar heeft.

Roep op tijd deskundige hulp in. Dakcoating Brabant kan u helpen om inzicht te krijgen in de onderhoudsbehoefte van uw monument door periodieke inspectie uit te voeren.

Het behoud van de monumentale kwaliteiten en het cultureel erfgoed is van groot belang bij het restaureren.  Het monument moet met eerbied en kunde worden behandeld.

Onze vakmensen behandelen uw monument met de eer en het vakmanschap dat het verdient.

 

Ik had al snel een vertrouwt gevoel bij Dakcoating Brabant. Hannes geeft deskundig advies en heeft verstand van zaken.

Ze werken netjes en precies. Ik ben nog steeds erg tevreden.

 

2018-05-24
Tom Sens

Dakcoating Brabant

Vrijblijvende offerte

Neem voor vragen gerust contact met ons op. Wij staan u graag te woord. Wij hopen onze passie voor daken over te mogen brengen en u te voorzien van het juiste advies.

Offerte aanvragen

Hoogwerker Dakcoating Brabant

© Dakcoating Brabant. Alle rechten voorbehouden. Website door Nijssen Media