Dakvernieuwing

Dakvernieuwing

Dakcoating Brabant heeft zich door de jaren heen gespecialiseerd in zowel het vernieuwen als het onderhouden van hellende en platte daken. Wij zijn ervaren in het uitvoeren van klein en groot onderhoud, renovatie en het restaureren van monumentale daken.

De juiste keuze voor de isolatie van uw dak is een belangrijk aspect. Wij delen graag onze kennis met u en kunnen het juiste isolatiesysteem adviseren dat past bij uw situatie. Zo gaat de energierekening omlaag en verhogen wij het comfort.

Uw dak is in goede handen bij onze vakmensen.

Dakcoating Babant opereert graag als aannemer van het gehele dak. En mochten er bouwkundige zaken, asbestsanering of installatietechnische zaken zijn, dan regelen wij dit voor u en wordt het onder onze toezicht en verantwoordelijkheid uitgevoerd. 

Hiermee heeft u één aanspreekpunt en één eindverantwoordelijke. 

Wij zorgen op deze wijze ervoor dat er een hoge kwaliteit wordt afgeleverd en u er geen omkijken naar heeft.

 

In 2018/19 heeft Dakcoating Brabant het dak van onze langgevel boerderij volledig gerenoveerd. Wij zijn zeer tevreden over het eindresultaat. Het verouderde en ‘schots en scheve’ dak is na veel arbeid grondig vernieuwd, geïsoleerd en rechtgetrokken. De foto’s spreken voor zich. Mooiste compliment ontvingen we van een andere dakdekker die zeer onder de indruk was van de kwaliteit van het geleverde werk en de omvang van de klus.

2020-06-21
W. Vermijs

Dakcoating Brabant

Vrijblijvende offerte

Neem voor vragen gerust contact met ons op. Wij staan u graag te woord. Wij hopen onze passie voor daken over te mogen brengen en u te voorzien van het juiste advies.

Offerte aanvragen

Hoogwerker Dakcoating Brabant

© Dakcoating Brabant. Alle rechten voorbehouden. Website door Nijssen Media